Манекенката Хейли Бийбър се възстановява след малък съсирек в мозъка,

...
Манекенката Хейли Бийбър се възстановява след малък съсирек в мозъка,
Коментари Харесай

Жената на Бийбър – в болница. Хейли с малък съсирек в мозъка

Манекенката Хейли Бийбър се възвръща след дребен съсирек в мозъка, поради който е била призната в болница.

Тя пусна стори в Инстаграм, в което показа, че е получила признаците в четвъртък сутринта, до момента в който закусвала.
" Установиха, че съм имала доста дребен съсирек в мозъка, поради който е настъпила лека липса на О2, само че тялото ми се е справило единствено и се възвърнах изцяло за часове ", написа 25-годишната манекенка, която е брачна половинка на Джъстин Бийбър.
Макар и това да беше един от най-страшните моменти в живота ми, към този момент съм си вкъщи и съм добре и съм толкоз признателна на всички лекари и сестри, които се погрижиха за мен ".


Джъстин Бийбър наскоро трябваше да отсрочи концерти от турнето си след позитивен тест за коронавирус, напомня Българска телеграфна агенция.

Двамата са женени от 2018 година, когато публично си споделиха " Да " на загадка гала. Тогава канадският артист и манекенката, която е щерка на артиста Стивън Болдуин, получиха брачното си удостоверение преди четири години, само че отложиха църковната си венчавка за по-късен стадий, който към момента не е настъпил.

Звездите в началото възнамеряваха тя да се състои на 25-ия рожден ден Бийбър и даже разпратиха към 300 предложения на близки и другари, само че мнозина от тях, оповестиха, че няма да могат да участват, защото датата им била неуместна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР