Манекенката Джиджи Хадид отпразнува 25-тия си рожден ден в прегръдките

...
Манекенката Джиджи Хадид отпразнува 25-тия си рожден ден в прегръдките
Коментари Харесай

Джиджи Хадид отпразнува 25-тия си рожден ден в прегръдките на близките й

Манекенката Джиджи Хадид отпразнува 25-тия си рожден ден в прегръдките на околните си хора, въпреки да са в изолираност. Тя показа видео и фотоси в обществените мрежи, към които написа какъв брой е признателна, че е със фамилията си. Както и че околните и приятелите й са здрави, въпреки и надалеч от нея.

Тя сподели гаджето й Зейн Малик , който я прегръща. На рождения ден беше и сестра й Бела Хадид .
               

A post shared by (@gigihadid) on Apr 24, 2020 at 6:56pm PDT

Личи си какъв брой се забавляват, даже на непретенциозно тържество. Пълно е с балони, има сладкиши, а Джиджи наподобява на принцеса, която става на 5 години, поставила корона и значка, на която написа, че е рожденичка.
               

A post shared by (@gigihadid) on Apr 25, 2020 at 5:49pm PDT

Хадид сподели и едно особено видео, което е стоплило доста сърцето й. Бъди Валастро, прочут като „ Кралят на тортите “ я поздравява за празника. Тя написа какъв брой е признателна за тортата, която й е направил, още повече, че пекарната му е затворена. Манекентата показа, че е най-големият му почитател и не изпуска нито едно предаване с него. Тя изрази вяра, че скоро ще се срещнат и онлайн.

Истински празник - всички са повърхностно облечени, усхмихнати и щастливи. Няма огромен ваучър, какъвто се чака от модел с доста популярност и другари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР