Манекените в магазините на Mall Plovdiv от години са първите,

...
Манекените в магазините на Mall Plovdiv от години са първите,
Коментари Харесай

Когато и манекените от Mall Plovdiv излязат на разходка, значи е пролет 

Манекените в магазините на Mall Plovdiv от години са първите, които показват образно новите фешън трендове, с които откриваме всеки сезон. 

Тази пролет обаче нищо не е като преди. 



Трима “пловдивчани ” - не тъкмо от плът и кръв, които до момента не са и стъпвали на Стъргалото, напускат  " дома " си, с цел да се порадват на слънцето и да покажат новите сбирки на бутиците от Mall Plovdiv.

Манекените на първия пловдивски мол ще се разположат на знакови места в Центъра. Някои ще поседнат, други ще постоят прави, само че всички ще са цветно облечени. Не са срамежливи - в случай че попитате за фотография, евентуално ще се съгласят.

 Непременно обаче погледнете в ръцете им, тъй като там се крие приятна изненада — картичките, които носят със себе си, крият опция за награди. Повече за интензивността можете да научите. 

“Разходката ” на манекените от мола няма да е дълга - сред 15-и и 20 март, тъй че излезте и се разходете, и вижте по какъв начин градът разцъфва за нови прекарвания. 

С началото на пролетта всичко става по-цветно и слънчево. Сваляме палтата, облеклата стават по-малко и с тази новооткрита лекост се трансформира атмосферата в целия град. Един по един хората стават по-спокойни, по-ведри и усмихнати. 

Новата платформа на Mall Plovdiv   “В звук с града ” разпознава характерната атмосфера на града под тепетата и открива ентусиазъм в нея. 

Животът тук не може да се съпоставя с нищо друго, а единственото по-приятно от това да си в Пловдив, е да си в Пловдив напролет. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР