“Мандатът ще получи Георги Свиленски като председател на парламентарната група,

...
“Мандатът ще получи Георги Свиленски като председател на парламентарната група,
Коментари Харесай

Нинова: Георги Свиленски ще получи мандатът от името на БСП

“Мандатът ще получи Георги Свиленски като ръководител на парламентарната група, както е по конституция “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която е вицепремиер и министър на стопанската система в оставка в кабинета.

На въпрос кой ще бъде препоръчан за министър председател Нинова съобщи: " За министър председател ще си приказваме по-късно , откакто получим мандата от президента. ”

Третият изследователски мандат президентът Радев ще връчи на Българска социалистическа партия през днешния ден от 17.00 часа. “ Имаме 7-дневен период за показване на име на министър председател , а по-късно има повече време за основаване на кабинет ”, съобщи още Нинова и продължи: “Ще се постараем на договарянията - имаме добра основа за договаряния, имаме програмата, направена преди две седмици ".

Нинова удостовери, че кандидатурата за министър председател би трябвало да пристигна от най-голямата парламентарна група - в тази ситуация " Продължаваме промяната ".

Тя бе безапелационна, че Българска социалистическа партия е била общественият дирек на това държавно управление и даде поръчка, че ще бъде подобен в договарянията за нов кабинет с третия мандат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР