Мандатът ще е на ГЕРБ. Нищо не е на всяка

...
Мандатът ще е на ГЕРБ. Нищо не е на всяка
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Казах, че има разточителство със самолетите и казах, че премиер и президент трябва да отидат при президент или държавен секретар в САЩ!

Мандатът ще е на ГЕРБ. Нищо не е непременно. Имам убеденост, че ротацията ще се случи. Всеки ден слушам нови и нови искания. Затова връщам тематиката за регулаторите - за какво не бяха заменени до момента. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 
" Всичките, които прочетох през вчерашния ден като имена - са били в Съединени американски щати единствено преди седмица. Това, което помолих е да не си приписват заслуги, които са на Народното събрание. Премиерът ми е писал да се забележим. Ние сме във фантастични връзки със Съединени американски щати. Не инцидентно толкоз огромни компании идват тук. Няма нищо неприятно да се върви в Америка. Защо договорите не се подписват тука в Гранитна зала? ", риторично попита водачът на ГЕРБ.
 
" Рано им е да се мерят с мен. Няколко пъти съм бил в Съединени американски щати, церемонии, гърмежи. Кацах, виждах се и се връщах, с цел да не харчим държавни пари ", добави някогашният министър председател.
 
" Казах, че има разсипничество със самолетите и споделих, че министър председател и президент би трябвало да отидат при президент или държавен секретар в Съединени американски щати. Единственото, което предизвестих сътрудниците е, да не си приписват всичко, което сме свършили в Народното събрание с нуклеарните реактори, с въоръжената поддръжка за Украйна, с правосъдната промяна. Надявам се това да го изговорят там, другояче могат да пътуват където си желаят, разяснява Бойко Борисов.
 
Борисов добави, че в доста министерства не се работи: " Такъв образец е Министерство на земеделието. Цяла Европа е пламнала, нали виждате какво се случва, тъй като тука не се приказва и не се вземат ограничения. ”
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР