Мандала е дума на санскрит, чието значение е кръг“. Мандалата

...
Мандала е дума на санскрит, чието значение е кръг“. Мандалата
Коментари Харесай

ТЕСТ: Изберете мандала и разберете повече за себе си

Мандала е дума на санскрит, чието значение е „ кръг “. Мандалата е нравствен знак в хиндуизма и будизма, представляващ цялата галактика. Симетричните геометрични фигури са като многото аспекти на космоса.

Всяка мандала е като че ли умалена галактика. Настоящият тест ще ви помогне да разберете освен това за себе си съгласно това коя мандала ви притегля най-силно.

 Добави изложение
Мандала №1: Разрушение
Въртенето назад на часовниковата стрелка на първата мандала допуска, че участващите тук сили са разрушителни. Но това не е нещо отрицателно. Трансформациите са нужни за еволюцията на индивида. Създаването на нещо ново постоянно изисква премахването на към този момент остарелите и ненужни модели и неща, тъй като те единствено пречат на развиването. Следователно вашата мощ на унищожител може да бъде нещо в действителност потребно и обновяващо.
Мандала №2: Природа
Втората мандала е нарисувана въз основата на четирите детайла на природата. Те се появяват и работят в естетика и нашите сили произлизат от тях. Петият детайл на Духа обаче липсва. Това е духовният детайл, който ни свързва с природата. Вашата мощ е тази на любовта и съединението с нетленното. Имате по-всеобхватно схващане на живота и невидимата връзка сред всичко в тази галактика.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР