Манчестър Юнайтед завърши предсезонното си турне в САЩ със загуба

...
Манчестър Юнайтед завърши предсезонното си турне в САЩ със загуба
Коментари Харесай

Моуриньо: Много е важно да загубиш поне един мач в предсезонната подготовка

Манчестър Юнайтед приключи предсезонното си турне в Съединени американски щати със загуба с 0:1 от Барселона, само че мениджърът на отбора Жозе Моуриньо остана удовлетворен от напредъка, който видя у играчите. Преди провалянето от каталунците, " алените дяволи " надиграха поредно Лос Анджелис Галакси, Реал Солт Лейк, Манчестър Сити и Реал Мадрид.

" Много е значимо да загубиш най-малко един мач в предсезонната подготовка. Мисля, че щеше да бъде неприятно за нас да си тръгнем без загуба от Съединени американски щати, откакто сме играли с тимове като Реал, Барселона и Сити. Днес показахме някои доста хубави и някои доста неприятни неща. Хубавите би трябвало да ги запазим, до момента в който неприятните би трябвало да ги подобрим ", сподели Моуриньо след мача.

" Играчи като Меси, Неймар, Суарес, Иниеста, Пике, Роналдо, Бейл, Модрич и Тони Кроос са най-хубавите в света. За страдание, те си имат клубове и няма по какъв начин да играят и за нас. Но мисля, че и в нашия тим има играчи от международна класа като Пол Погба. Той сподели, че е на тяхното равнище ", добави португалецът.

Манчестър Юнайтед ще изиграе още две контроли на европейска земя преди мача за Суперкупата на Европа против Реал Мадрид на 8 август. В неделя " алените дяволи " гостуват на норвежкия Волеренга, до момента в който в сряда в Дъблин е мачът със Сампдория.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР