Манчестър Юнайтед започна сезона колебливо и бе засипан с редица

...
Манчестър Юнайтед започна сезона колебливо и бе засипан с редица
Коментари Харесай

Венгер: Манчестър Юнайтед е мечтана дестинация

Манчестър Юнайтед стартира сезона нерешително и бе засипан с редица рецензии, откакто съумя да завоюва единствено два от първите си шест мача във Висшата лига. Късно нощес “червените дяволи” се измъкнаха на косъм от нов огромен неуспех и съумяха да отстранят Рочдейл след осъществяване на дузпи, а играта за следващ път бе много под предстоящите стандарти на рекордьора по трофеи в Англия.

Това естествено докара и до нова доза спекулации по отношение на бъдещето на Оле Гунар Солскяер и възможни негови заместници. Изненадващо в тази група попадна и някогашният управител на Арсенал Арсен Венгер, който може да се похвали с три трофеи при престоя си при “артилеристите”.

“Манчестър Юнайтед е мечтана работа за всеки управител. За всеки управител, несъмнено, който има убеденост и кураж за тази работа. По мое мнение те имат потребност от четирима футболисти, с цел да трансформират нещата. Смятам, че този състав е подготвен да се конкурира с останалите и въобще не е толкоз надалеч, колкото считат хората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР