Манчестър Юнайтед загубиха дербито от своя градски съперник Манчестър Сити

...
Манчестър Юнайтед загубиха дербито от своя градски съперник Манчестър Сити
Коментари Харесай

Ерик тен Хааг: Не бяхме достатъчно смели

Манчестър Юнайтед изгубиха дербито от своя градски противник Манчестър Сити с 6:3. Ерик загар Хааг не остана удовлетворен най-много от характера, показан от " алените дяволи ".

" Доста просто е. Липсваше ни религия. Когато нямаш религия на терена, няма по какъв начин да печелиш мачове, недопустимо е. Бяхме недисциплинирани в следването на инструкциите и бяхме осъдени, това се случи. За мен беше изненада. Не бяхме смели, имаше доста свободни пространства, само че ни липсваше кураж.

Поздравявам Манчестър Сити, само че нашето показване не беше положително. Трябваше да имаме религия и да се оправим с самостоятелните неточности, и с отборните такива. На полувремето променихме някои неща, държанието ни също претърпя смяна. Видяхме друг Манчестър Юнайтед след почивката, създадохме някои положения. Бяхме по-смели, по-агресивни, отидохме в противниковото поле и отбелязахме три гола. В този миг не мога да мисля за позитиви. Подведохме нашите почитатели и нас самите и сме доста разочаровани ", разяснява треньорът на Манчестър Юнайтед пред BBC, след загубата от " жителите ".

Това бе едно от най-тежките провали на " алените дяволи ", откакто бяха записали четири следващи победи във Висшата лига, до момента в който Манчестър Сити не престават да нямат загуба от началото на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР