Манчестър Юнайтед загуби у дома от Уулвърхемптън с 0:1, а

...
Манчестър Юнайтед загуби у дома от Уулвърхемптън с 0:1, а
Коментари Харесай

Люк Шоу след краха срещу Уулвс: Разочароващо представяне, трябва да работим много

Манчестър Юнайтед загуби вкъщи от Уулвърхемптън с 0:1, а левият защитник на " алените дяволи " съобщи, че момчетата на Ралф Рангник не играят като тим.
 Уулвърхемптън победи Манчестър Юнайтед с 1:0 във Висшата лига
Манчестър Юнайтед с кошмарно начало на годината - Уулвс с историческа победа на " Олд Трафорд "

Роналдо бе капитан

" Трябва да подобрим интензитета в играта ни и да бъдем по-енергични. Тази група футболисти към този момент е от много време дружно, само че от време на време не играем като тим. Имаме доста качество чисто самостоятелно, само че от време на време това качество единствено по себе си не е задоволително. Просто не играхме добре против Уулвс. Не задържахме топката и не бяхме задоволително нападателни, когато я губехме. Не подложихме противниците ни под никакъв напън. На тях несъмнено този мач им е бил елементарен. Разочаровани сме, тъй като просто не се виждаше по какъв начин можем да изградим голова офанзива. Точно поради това споделих, че би трябвало да играем с повече сила и да се раздаваме на 100 %. Всичко друго е незадоволително и разочароващо за тим като Манчестър Юнайтед ", показа мнението си Шоу.

" Сега получаваме малко време да се съсредоточим върху идващия противник. Предстои ни дълга седмица на подготвителното игрище и може би напътствията на мениджъра ще ни оказват помощ ", сподели още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР