Манчестър Юнайтед загуби тежко от Брайтън с 1:3 на Олд

...
Манчестър Юнайтед загуби тежко от Брайтън с 1:3 на Олд
Коментари Харесай

Съблекалнята на Ман Юнайтед се разтресла от кавги след загубата от Брайтън

Манчестър Юнайтед загуби тежко от Брайтън с 1:3 на „ Олд Трафорд “ през уикенда, а провалянето е отприщило сериозен скандал в съблекалнята на на отбора. The Sun твърди, че капитанът Бруно Фернандеш е имал диалог на висок звук със Скот МакТоминей, който бе един от най-слабите за своя отбор на терена. Двамата централни бранители Лисандро Мартинес и Виктор Линдельоф също са се скарали след слабото си показване в центъра на защитата.

Британското издание добавя, че менджърът Ерик загар Хаг се е опитал да възвърне реда в съблекалнята и да тушира напрежението след тежкото проваляне.

53-годишният нидерландски треньор към този момент изгони Джейдън Санчо от първия тим, а и Антони има проблеми отвън терена, поради което също беше отхвърлен краткотрайно. Преди началото на сезона пък Тен Хаг лиши Хари Магуайър от капитанската лента, което е показателно за твърдата ръка, с която работи в отбора. Мейсън Грийнууд бе пратен чартърен в Хетафе, въпреки че първичният проект на управлението бе той да се завърне в първия тим.

Легендата на Юнайтед - Гари Невил, пък съобщи, че точно тези играчи основават „ дискомфорт и неустановеност “ в тима.

В сряда вечер Манчестър Юнайтед започва акцията си в Шампионската лига с посещение на Байерн Мюнхен, а „ алените дяволи “ по разнообразни информации няма да могат да разчитат на цели 12 футболисти. Във Висшата лига пък отборът е на 13-ото място със единствено шест точки от пет мача.

Four Man Utd stars in furious dressing-room bust-up after Brighton defeat |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР