Манчестър Юнайтед загуби финала на Лига Европа срещу испанския Виляреал

...
Манчестър Юнайтед загуби финала на Лига Европа срещу испанския Виляреал
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед разочарова феновете си и загуби финала на Лига Европа

Манчестър Юнайтед загуби финала на Лига Европа против испанския Виляреал в четвъртък вечер. „ Червените дяволи “ не съумяха да се преборят за трофея, откакто отстъпиха с 11:12 след осъществявания на дузпи. Английският гранд бе любимец на букмейкъра Palms bet да завоюва трофея против испанския тим, само че воденият от Оле Гунар Солскяер тим позволи проваляне и изпрати още един сезон без трофей. Може би много залагащи са употребявали своя код и са заложили за триумф на „ алените дяволи “, само че са останали разочаровани.
Отборът на Виляреал реализира най-големия триумф в историята си след доста мощна игра, до момента в който футболистите на Ман Юнайтед се показаха под упованията. Първият гол в мача бе дело на Жерар Морено през първото полувреме, а след почивката Единсон Кавани изравни резултата. В последните 40 минути съвсем нямаше шансове за гол и срещата стигна до продължения. Беше същото през спомагателните 30 минути, като нито един от вратарите не беше в действителност тестван и тъкмо по този начин, по този начин срещата мина в осъществяване на дузпи, при което нито един от ударите от бялата точка не беше избавен, до момента в който не стигна до двамата вратари, а Давид де Хеа не съумя да преодолее Херонимо Рули и по този начин „ жълтата подводница “ ликуваше.
Във финалния мач доста се очакваше от Бруно Фернандеш, само че като че ли португалецът бе отпаднал от дългия сезон. Той бе под равнището си и не съумя да поведе „ алените дяволи “ към триумфа, както доста залагащи в Palms Bet чакаха. Звездата на Манчестър Юнайтед вземаше неприятни решения с топката в крайници. Не сътвори никакъв късмет, не насочи и прецизен удар - това надали се чака от капитана.
Маркъс Рашфорд също разочарова с представянето си. Той бе неосезаем на терена в Гданск. Англичанинът загуби топката поразително 20 пъти. Нападателят даже направи очевиден пропуск през втората част, само че хубавото за него бе, че в обстановката имаше засада. Колегата му в нахлуване Единсон Кавани пък може би бе най-хубавият на терена за " алените дяволи ". Кавани имаше разочароващо първо полувреме, когато нямаше никаква услуга. В началото на второто полувреме обаче ветеранът вкара по този начин значимото попадение за „ алените дяволи “. Той се движеше доста по терена, само че не получи никакъв различен късмет в срещата, като при дузпите бе прецизен от бялата точка. Ако играчите в palmsbet са заложили за гол в мача на уругваеца, то са останали удовлетворени от неговото показване.
Мейсън Грийнууд пък имаше някои неприятни докосвания на топката, само че изигра сносно някои обстановки. С приключването на минутите, той беше най-хубавият от атакуващия квартет на, показвайки доста предпочитание да направи нещо от нищо. Можеше да бъде отсъдена и дузпа, откакто беше повален от Алфонсо Педраса.
За страдание на почитателите на „ алените дяволи “, Давид де Хеа беше главната причина, заради която тимът загуби и то поради пропусната дузпа. Разбира се, на всеки може да се случи да не вкара от бялата точка. Манчестър Юнайтед в последна сметка се усещаше удобно пред нападението на Рома в полуфиналния реванш тъкмо поради спасяванията на Де Хеа. Срещу Виляреал обаче испанецът не беше на най-хубавото си равнище. Той можеше да се намеси по-добре при попадението на Жерар Морено през първото полувреме, а от 11 удара от бялата точка не съумя да избави нито една дузпа, с цел да помогне на своя отбор да завоюва трофея в и да приключи сезона с триумф.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР