Манчестър Юнайтед загуби един от най-добрите си играчи в последно

...
Манчестър Юнайтед загуби един от най-добрите си играчи в последно
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще бъде без един от най-добрите си играчи за няколко седмици

Манчестър Юнайтед загуби един от най-хубавите си играчи напоследък - Пол Погба. Французинът ще пропусне няколко седмици поради травмата в бедрото, която получи по време на дуела с Евертън. Новината бе доказана от мениджъра на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер на конференцията преди утрешния 1/8-финал за ФА Къп против Уест Хам.

" Това е травма, за възобновяване от която са нужни няколко седмици. Той към този момент стартира да работи с медицинския щаб, с цел да може да се завърне допустимо най-бързо. Разбира се, Пол е доста значим за нас, тъй че няма да поемаме никакви опасности с него. Със сигурност ще отсъства няколко седмици ", съобщи Солксяер.

Норвежецът приказва и аз упоритостта на тима да стигне до дъно в борбата за ФА Къп, както и за домакинската форма на " алените дяволи ":

" Спечелването на трофей постоянно е цел за нас. Искаме да спечелим всеки шампионат - ФА Къп, Лига Европа, всеки мач в Премиър лийг. Това е най-голямото предизвикателство и най-големият тест - да стигнем до края. През предишния сезон стигнахме до полуфинала и в този момент желаеме да извървим целия път и да вдигнем трофея.

Тъкмо победихме Ливърпул вкъщи в предишния кръг, тъй че мисля, че е малко незаслужено да се приказва за по-слабата ни форма вкъщи. Вкарахме три гола против Евертън и играхме доста добър футбол против Саутхамптън при 9:0, тъй че мисля, че намерихме метода да означаваме голове и да сътворяваме положения и на " Олд Трафорд ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР