Манчестър Юнайтед взе трудна победа с 1:0 срещу Уулвърхемптън на

...
Манчестър Юнайтед взе трудна победа с 1:0 срещу Уулвърхемптън на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед оцеля срещу Уулвс на старата на новия сезон

Манчестър Юнайтед взе сложна победа с 1:0 против Уулвърхемптън на „ Олд Трафорд “ в мач от първия кръг във Висшата лига. Единственото попадение за „ алените дяволи “ бе дело на Рафаел Варан.


Двубоят стартира с напън от страна на Манчестър Юнайтед. В 12-ата минута Маркъс Рашфорд шутира с първото си допиране, само че Жозе Са отрази с крайник. В 33-ата Куня не съумя да откриe резултата за гостите. Бразилецът стреля, само че неопределено. Юнайтед отговори с удар на Антъни и интервенция на Са.

Домакините продължиха да натискат и в 35-ата минута те имаха искания за дузпа. След удар на Рашфорд топката срещна ръката на Семедо, само че съдията подмина обстановката. ВАР също не видя нещо неправилно.

След почивката Уулвс едвам не откриха резултата. Нето откри с пета Куня, който като по знамение не съумя да вкара в мрежата на Онана. Юнайтед въпреки всичко съумя да вкара в 76-ата минута. Фернандеш откри Уан-Бисака, който върна към голлинията, където от няколко метра Рафаел Варан прати топката в мрежата – 1:0.

Последваха напрегнати минути и пред вратата на Онана, който на два пъти извади своите след изстрели на Фабио Силва. До края Онана и отбраната на Юнайтед удържаха на натиска на „ вълците “ и „ алените дяволи “.

В шестата минута на добавеното време гостите имаха съществени искания за дузпа за нарушаване на вратаря Онана среща Саша Калайджич при едно немного добре разчетено излизане след центриране. ВАР и съдията Симон Хоопер обаче взеха решение, че няма съображение да бъде посочена бялата точка. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР