Манчестър Юнайтед все още не успява да се подсили с

...
Манчестър Юнайтед все още не успява да се подсили с
Коментари Харесай

Ман Юнайтед постави цена на футболистите, които продава

Манчестър Юнайтед към момента не съумява да се укрепи с нито един нов състезател, само че на „ Олд Трафорд “ имат вяра, че продажбите, които са подготвени да създадат, може да отприщят клубната интензивност освен във връзка с изходящите, само че и на входящите прехвърляния.

„ Мирър “ уточни цялостен тим футболисти, с които Ерик загар Хаг е показал, че е подготвен да се раздели, с цел да се усили бюджетът му за селекция. „ Дейли Мейл “ усили листата и даже показва съответните цени, които клубът от „ Олд Трафорд “ ще желае за съответниците състезател.

Първи в листата за продажба са Дони ван де Беек, Фред и Антъни Еланга, за всеки от които Юнайтед ще желае по към 20 милиона паунда. Следват Ханибал Мейбри (13 млн.), Алекс Телеш (10 млн.), Ерик Байи (2 млн.), Брандън Уилямс (5 млн.) и Зидан Икбал, който ще бъде продаден на Утрехт за към 850 000.

Във втората категория влизат играчите, които Манчестър Юнайтед е подготвен да продаде във всеки миг, в който се появи покупател, който да заплати желаната сума. Това са Хари Магуайър и Скот Мактоминей, за които „ алените дяволи “ търсят по 40 милиона паунда, и Дийн Хендерсън, който се продава за 20 милиона и най-вероятно ще остане в Нотингам Форест, в случай че клубът се съгласи да заплати тази цена.

В идната категория са двама футболисти, с които клубът не бърза да се разделя, само че би го направил, в случай че получи преференциални оферти за тях. Според „ Дейли Майл “ това са Джейдън Санчо и Антони Марсиал. Първият е оценен на 45 милиона паунда, до момента в който нападателят коства 25 млн.

В последната група са играчите, които напущат като свободни сътрудници. Това са Фил Джоунс, Аксел Туанзебе, Итън Галбрайт и Ди`Шон Бернард. Към тях по всяка възможност ще се причисли и Давид де Хеа, чийто контракт също изтича след няколко дни.

Настоящите притежатели ще провиснал Ерик загар Хаг към 120 милиона паунда за селекция, само че сумата може да бъде удвоена при продажби.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР