Манчестър Юнайтед все още не се е свързвал със защитника

...
Манчестър Юнайтед все още не се е свързвал със защитника
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед не е правил контакт със Серхио Рамос

Манчестър Юнайтед към момента не се е свързвал със бранителя на Реал Мадрид Серхио Рамос, макар появилите се информации за интерес на " Червените дяволи " към испанеца, твърди журналистът Фабрицио Романо. Договорът на 34-годишния деец изтича през лятото и на този стадий той не може да се разбере с управлението за неговото възобновяване. Именно поради това много клубове са се наредили на опашката за подписа му.

В последните дни имаше информации, че от Манчестър Юнайтед към този момент работят по привличането на Рамос на " Олд Трафорд ". В клуба имат потребност от укрепване на защитата и опитният деец може да им бъде от огромна изгода. Романо обаче твърди, че в действителност такива диалози към този момент не са водени с играча или с негови представители. Причината за това е травмата в коляното, която той получи, поради която ще се наложи да се подложи на интервенция.

Освен с Манчестър Юнайтед, Рамос доста постоянно е свързван и с Пари Сен Жермен. На този стадий обаче играчът наподобява няма сделка с никой от изброените тимове и към момента обмисля бъдещето си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР