Манчестър Юнайтед все още иска да купи Френки де Йонг

...
Манчестър Юнайтед все още иска да купи Френки де Йонг
Коментари Харесай

Нова офанзива: Ман Юнайтед притиска Де Йонг

Манчестър Юнайтед към момента желае да купи Френки де Йонг от Барселона.

Английският клуб притиска полузащитника и се пробва да го убеди да се съгласи на трансфер. Де Йонг, който преди този момент е играл за Аякс, е предпочитана цел за новия управител на Юнайтед Ерик загар Хаг. 52-годишният експерт има вяра, че Френки ще бъде основен състезател в новия план на Ман Юнайтед. Въпреки това, макар доверието на треньора, играчът към момента не има намерение да сменя клуба. Желанието на футболиста е да остане в Барселона и да играе в Шампионската лига.

Въпреки нежеланието на Де Йонг да напусне, нито Манчестър Юнайтед, който знае за финансовите компликации на Барселона, нито самият каталунски клуб към момента е отказал договорката.

Мундо Депортиво написа, че евентуалното овакантяване на Френки няма да се схване като огромна загуба. Освен това клубът желае да получи огромна сума за него, като се има поради, че прехвърлянето му от Аякс струваше 86 милиона евро (75 милиона евро и 11 милиона евро бонуси, които към този момент са активирани).
 Де Йонг не желае и да чуе за Манчестър Юнайтед
Де Йонг не желае и да чуе за Манчестър Юнайтед

Иска в Шампионска лига

Барселона дебатира обстановката. Ръководството споделя, че в актуалната икономическа обстановка Барса просто би трябвало да продаде Де Йонг. Никой обаче не желае да дава отговор за евентуалното овакантяване на полузащитника: шефовете на клубовете не желаят да наподобяват по този начин, като че ли слагат икономическия съставен елемент над спортния съставен елемент при вземането на решения.

Ситуацията към Де Йонг е следена деликатно и от ПСЖ, Байерн (Мюнхен) и Манчестър Сити.

Миналия сезон 25-годишният полузащитник изигра 46 мача за " блаугранас ", отбелязвайки 4 гола и осигурявайки 5 асистенци.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР