Манчестър Юнайтед вече води преговори за евентуалното привличане на Неймар,

...
Манчестър Юнайтед вече води преговори за евентуалното привличане на Неймар,
Коментари Харесай

“Екип”: Преговорите между ПСЖ и Манчестър Юнайтед за Неймар са в ход

Манчестър Юнайтед към този момент води договаряния за възможното привличане на Неймар, написа “Екип ”. Според френското издание, от управлението на “червените дяволи ” са се свързали с сътрудниците си от Пари Сен Жермен, с цел да схванат при какви условия могат да се снабдят с бразилския национал. 

Юнайтед избира да вземе Неймар чартърен, само че да заплаща заплатата му в цялостен размер. Желанието на ПСЖ е да продаде 31-годишния нападател, който записа 13 гола и 11 асистенции през сезона в Лига 1, само че сега е контузен. 

Неймар е приказвал със сънародника си Каземиро, който по всякакъв начин се пробва да го убеди да се причисли към него. Нападателят сигурно е решил да напусне “Парк де Пренс ”, тъй като не харесва обстоятелството, че водещата роля в тима е отредена на Килиан Мбапе. 

Нюкасъл също се интересува от Неймар, само че съществува съществено разминаване сред финансовите условия на бразилеца и това, което са подготвени да му предложат “свраките ”. 

Настоящият договор на нападателя с ПСЖ е до 2027 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР