Манчестър Юнайтед вече губи търпение и надежда, че може да

...
Манчестър Юнайтед вече губи търпение и надежда, че може да
Коментари Харесай

Ман Юнайтед изгуби търпение към Санчо, сега иска Бейл под наем

Манчестър Юнайтед към този момент губи самообладание и вяра, че може да притегли звездата на Борусия (Дортмунд) през това лято. Германският клуб отхвърля да понижи цената на британския национал и заради тази причина от " Олд Трафорд " са решили да се насочат към Гарет Бейл. Според " Сън " желанието на " алените дяволи " е да привлекат чартърен крилото на Реал Мадрид за една година. След това изискванията може да бъдат предоговорени и уелсецът да остане спомагателни 12 месеца.

Реал избира да продаде Бейл за непрекъснато, като " белите " желаят за 31-годишния състезател 20 милиона евро. Бившият футболист на Тотнъм има контракт с кралския клуб за още два сезона. Той получава голяма заплата на " Сантиаго Бернабеу ", само че Бейл може да се съгласи да я понижи, а също така Реал ще поеме част от възнаграждението, в случай че в действителност се стигне до преотстъпване чартърен.

Бейл не за първи път се свързва с Манчестър Юнайтед. През години сър Алекс Фъргюсън, Дейвид Мойс и Жозе Моуриньо правеха несполучливи опити да го привлекат на " Олд Трафорд ". Може да се окаже, че тъкмо в този момент този трансфер най-накрая ще се реализира.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР