Манчестър Юнайтед успя да си върне самочувствието с победа над

...
Манчестър Юнайтед успя да си върне самочувствието с победа над
Коментари Харесай

Ефективен Ман Юнайтед вдъхна нов живот на треньора си

Манчестър Юнайтед съумя да си върне самочувствието с победа над Тотнъм с 3:0 в огромното дерби на кръга във Висшата лига. Кристиано Роналдо изведе гостите напред в резултата в края на първото полувреме. Единсон Кавани удвои в 64-та минута. Маркъс Рашфорд довърши всичко в 86-та минута, с цел да задълбочи главоболията за Нуно Еспирито Санто до краен лимит.

Първият удар в мача пристигна още в 6-та минута, откакто Хюн-Мин Сон опитва шанса си от разстояние, само че след рикошет кълбото излезе в ъглов удар. Единсон Кавани се регистрира с неакуратен удар две минути по-късно.

В 24-та минута Сон беше изведен зад защитата на Тотнъм, а стрелецът нанесе неакуратен удар от комфортна позиция, само че флагът на страничния арбитър беше вдигнат. Минута по-късно Кавани получи отлично центриране от Бруно Фернандеш, само че не нанесе прецизен удар от добра позиция.

В 28-а минута " шпорите " си помислиха, че са повели в резултата, само че бранителят Кристиян Ромеро се оказа в засада след безредие при ъглов удар. В 32-та минута Фред опита шут от над 25 метра, само че Юго Лорис избави с опитност.

Ключовият миг от първото полувреме обаче пристигна в 39-та минута. Бруно Фернандеш създаде ювелирен пас към Роналдо, а мегазвездата разстреля Юго Лорис от извънредно дребен ъгъл за 1:0.

Три минути след рестарта на полувремето, Кристиано Роналдо си намерения, че е вкарал втори гол в мача, само че в последна сметка се оказа, че португалецът е бил в засада, което се удостовери и от ВАР.

Домакините се пробваха да изнесат играта в противниковата половина, само че това не се получи, даже в противен случай. В 64-та минута, след страхотна контраофанзива Роналдо изведе Кавани самичък против Лорис и този път неточност нямаше за 2:0.

Всичко завърши в 86-та минута. След нова порция безпорядък в защитните дейности на домакините Фернандеш изведе резервата Маркъс Рашфорд, който оформи крайното 3:0 с доста грациозен завършващ удар около Лорис.

С успеха пристрастеностите към треньора на " алените дяволи " - Оле Гунар Солскяер, може би ще се успокоят и той към този момент ще остане на поста си.

Припомняме, че след ред неубедителни игри и резултати с " черешка на тортата " загуба от Ливърпул с 0:5 на " Олд Трафорд ", норвежкият управител на Ман Юнайтед бе пред уволняване през седмицата, само че след днешната победа той сякаш ще може да гледа по-спокойно към идващия мач на тима си, който е гостуването на Аталанта в шампионата Шампионска лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР