Манчестър Юнайтед трябва да елиминира индивидуалните грешки и да играе

...
Манчестър Юнайтед трябва да елиминира индивидуалните грешки и да играе
Коментари Харесай

Тен Хаг: Трябва да правим някои неща по-добре и да спрем с грешките

Манчестър Юнайтед би трябвало да отстрани самостоятелните неточности и да играе на най-високо равнище при гостуването си на Нюкасъл в събота в дуел от 14-ия кръг на британската Висша лига, счита мениджърът Ерик загар Хаг.

Юнайтед, който заема шесто място във краткотрайното класиране с 24 точки, ще се изправи против седмия Нюкасъл, който има точка по-малко в актива си.

Тен Хаг съобщи, че тимът му е играл добре против турския Галатасарай в Шампионската лига през седмицата при равенството 3:3, само че призна, че футболистите към момента би трябвало да вдигнат равнището си.

" Трябва да вършим някои неща по-добре. Да отстраняваме самостоятелните неточности, както и транзицията в отбрана. Но можем да се оправим и бих бил по-притеснен, в случай че не бяхме играли добре ", разяснява нидерландският управител на Манчестър Юнайтед.

" Наистина почитам Нюкасъл. Това е сложен противник и съществено предизвикателство, само че обичам да играя против този отбор. Трябва да покажем най-хубавото, на което сме способни против тях, тъй като те играят доста проведено ", добави Ерик загар Хаг.

Мениджърът на " алените дяволи " похвали 18-годишния полузащитник Коби Майну, който впечатли при първия си мач като титуляр за тима в неделя при успеха с 3:0 над Евертън. Тен Хаг изясни, че тинейджърът може би ще получи отмора за мача против Нюкасъл.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР