Манчестър Юнайтед триумфира с 3:1 в едно от класическите дербита

...
Манчестър Юнайтед триумфира с 3:1 в едно от класическите дербита
Коментари Харесай

Пътят на изкуплението за Манчестър Юнайтед продължи с успех и над непобедения Арсенал

Манчестър Юнайтед победи с 3:1 в едно от класическите дербита на британския футбол против непобедения до през днешния ден Арсенал.

Отличният контраатакуващ жанр на „ алените дяволи “ даде резултат, като два от трите гола паднаха след страхотни бързи дейности на домакините.

Мачът обаче стартира с следващо извънредно противоречиво решение на съдийската бригада, тъй като попадение на Габриел Мартинели бе анулиран поради нарушаване на Мартин Йодегор против Кристиян Ериксен. Датчанинът се строполи на земята след допиране от норвежеца в единоборство, което се случва съвсем в хода на целия мач. На ВАР му костваше доста време, с цел да убеди основния арбитър Пол Тиърни, че има нарушаване, което още един път повдига доста съществено тематиката - за какво връзката сред съдиите не е обществена, с цел да може всички фенове да са наясно какво тъкмо се отсъжда и за какво.

Първият гол въпреки всичко падна в 35', когато Антони вкара дебютното си попадение за Юнайтед. Бразилецът се възползва от ужасно подаване на Маркъс Рашфорд зад тила на бранителите и нямаше проблем, с цел да преодолее Аарън Рамсдейл.

UP THE REDS! ✊
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР