Манчестър Юнайтед срещу Уулвс: Съдиите отпаднаха след спор за дузпа VAR

...
Съдията на терена Хупър не отсъди дузпа и решението не
Коментари Харесай

Съдията на терена Хупър не отсъди дузпа и решението не беше отменено от VAR.

О'Нийл - който беше наказан за протест срещу съдиите относно решението - по-късно разкри, че е получил извинение от мениджъра на елитните рефери Джон Мос.

Сега се разбира, че Хупър, VAR Майкъл Сейлсбъри и асистентът VAR Ричард Уест са отстранени за следващия уикенд, като длъжностните лица не са избрани за мач от Висшата лига във втория кръг от срещите.

Изображение: Гари О'Нийл (вдясно) получава жълт картон от рефера Саймън Хупър

Разбрано е и от Press Association (PA), че ръководителят на Professional Game Match Officials Limited (PGMOL), Хауърд Уеб, се е свързал с Уулвс след мача, за да се извини.

Уеб, бивш съдия от Висшата лига, преди това изискваше по-високо ниво на отчетност, както и открит и прозрачен подход към съдийството във футбола.

Прочетете повече:
Футболни фенове на летището ругаят съдията
Клубове от Висшата лига гласуване на допълнителни средства за масовия мач

Говорейки пред Sky Sports след поражението в понеделник, О'Нийл каза, че смята, че дебютиращият вратар на Юнайтед Онана се опитва да "откъсне главата на Калайджич".

новият старши треньор на Уулвс добави: „Честна игра за Джон [Мос] при излизането [да говори с мен].

„Той каза, че е ясно и очевидно и не може да повярва на рефера на терена не го даде и той не може да повярва, че VAR не се е намесил.

„Вероятно ме е накарало да се чувствам по-зле, ако трябва да бъда честен, защото щом разбереш, че си прав, се чувстваш по-зле, че си тръгваш без нищо. "

Въпреки това, шефът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг застана на страната на официалните лица, като каза на пресконференция след мача: "След като противникът докосна топката, той се хвърли, така че това беше преценката на официалните лица и късметлия за нас няма наказание.

"Мисля, че можете да го обсъдите, но мисля, че няма наказание."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР