Манчестър Юнайтед спечели първия си трофей от близо шест години

...
Манчестър Юнайтед спечели първия си трофей от близо шест години
Коментари Харесай

Гари Невил: Тен Хаг превърна Юнайтед в победители

Манчестър Юнайтед завоюва първия си трофей от близо шест години в неделя, откакто победи Нюкасъл Юнайтед с 2:0 във финала на Карабао Къп. Легендата на " алените дяволи " Гари Невил засипа с похвали Ерик загар Хаг, като уточни по какъв начин холандският управител е трансформирал манталитета на целия тим и го е трансформирал в печеливш клуб.

" Страхотен ден за Манчестър Юнайтед. Каземиро е в основата на това, само че в действителност става въпрос за един човек, който е трансформирал този тим от хленчещи в спечелили за толкоз къс интервал от време. Ерик загар Хаг - каква работа е приключил. Играчи, от които се бяхме отказали, играчи, за които смятахме, че не би трябвало да играят още веднъж за Манчестър Юнайтед, те към момента са там и се показват на в действителност високо равнище.

Те имат дух, водят борба и имат действителен късмет да се върнат и да завоюват още титли, тъй като можете да видите, че нещо се появява с него. Ерик загар Хаг взима верните решения и прави положителни смени ", показа Гари Невил.

С обезпечената купа от шампионата, Юнайтед остава в конкуренцията за продобиване на още три трофея. " Червените дяволи " са на осминафиналите на Лига Европа, изхвърляйки Барселона, и доближиха до петия кръг на ФА Къп. Във Висшата лига те изостават с осем точки от водача Арсенал.

Нападателят на Манчестър Юнайтед Воут Вегхорст показа усещанията си от успеха на отбора над Нюкасъл във финала за Купата на Лигата (2:0).

„ Трябва да се радваме, да честваме успеха, само че въпреки това продължаваме напред, гладни сме за още. Можете да усетите манталитета на спечелилите в тима, можете да го видите и на терена – там момчетата постоянно дават всичко от себе си. Имаме обединен екип.

Хубаво е да спечелиш нещо. Това е първият път, когато спечелвам трофей и мина доста време за клуба, тъй че е ужасно възприятие. Има единствено едно нещо, което има значение и това е успеха, и това направихме. Сега можем да му се насладим и да забележим атмосферата. Това беше специфичен край “, съобщи Вегхорст пред формалният уебсайт на клуба.

Манчестър Юнайтед завоюва първия си трофей от 2017 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР