Манчестър Юнайтед спечели лесно с 3:0 у дома срещу Стоук

...
Манчестър Юнайтед спечели лесно с 3:0 у дома срещу Стоук
Коментари Харесай

Лесна победа за "Юнайтед" срещу "Стоук Сити"

" Манчестър Юнайтед " завоюва елементарно с 3:0 вкъщи против " Стоук Сити " в финален дуел от 23-ия кръг в британския шампионат.

" Червените дяволи " взеха задатък още в деветата минута с гол на капитана Антонио Валенсия, който се разписа след пас на Пол Погба и прецизен удар от наказателното поле с левия крайник.

Веднага по-късно вратарят Давид де Хеа избави ножичен шут на Джердан Шачири, а Стивън Айрланд пропусна да изравни, стреляйки настрана от вратата в 21-ата минута. Три минути по-късно и Ерик Максим Чупо-Мотинг не съумя да се разпише за " грънчарите " от чиста позиция пред вратата след неточност на Де Хеа.

20-кратните първенци на Англия удвоиха задатъка си в 38-ата минута, когато Погба асистира за Антони Марсиал, разписал се с прецизен удар от дъгата.

През втората част " Юнайтед " контролираше събитията на терена и вкара трети гол. Негов създател стана Ромелу Лукаку в 72-ата минута, като асистенцията този път беше на Марсиал.

Хуан Мата също пропусна да вкара във вратата на гостите, които не съумяха да осъществят почетен гол при гостуването си на " Олд Трафорд ". Новият управител на " Стоук " - Пол Ламбърт, беше на трибуните, само че не води тима от аварийна пейка.

В дуела не игра Хенрих Михитарян, който може да бъде включен в договорката сред " алените дяволи " и " Арсенал " за Алексис Санчес.

" Манчестър Юнайтед " има актив от 50 точки на второ място във Висшата лига, до момента в който " грънчарите " са на 18-та позиция със единствено 20 извоювани точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР