Манчестър Юнайтед следи внимателно представянето на халфа на Лестър Джеймс

...
Манчестър Юнайтед следи внимателно представянето на халфа на Лестър Джеймс
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед следи Джеймс Мадисън от Лестър

Манчестър Юнайтед следи деликатно представянето на халфа на Лестър Джеймс Мадисън. 22-годишният гений се показва чудесно от началото на сезона в Премиър лийг и това не е останало неусетно от " Червените дяволи ". На " Олд Трафорд " имат предпочитание да подсилят халфовата линия през зимата и Мадисън е един от играчите, които са попаднали в полезрението на клуба.

Мадисън бе притеглен в Лестър от Норич против 22,5 милиона паунда през предишното лято. Той бързо се наложи като главен състезател за клуба, като към този момент има 40 мача, 7 гола и 9 асистенции в Премиър лийг. С положителното си пресставяне той си заслужи и повиквателна за националния тим на Англия, въпреки още да не е записал първия си мач за " Трите лъва ".

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер счита, че Мадисън може да внесе спомагателна креативност в средата на терена за Манчестър Юнайтед. От Лестър обаче надали ще го пуснат елементарно. На " Олд Трафод " към този момент са наясно с това, откакто бяха изстискани от " Лисиците " през лятото за прехвърлянето на Хари Магуайър, за който се наложи да платят 80 милиона паунда.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР