Манчестър Юнайтед следи отблизо ситуацията с халфа на Лийдс Тайлър

...
Манчестър Юнайтед следи отблизо ситуацията с халфа на Лийдс Тайлър
Коментари Харесай

Ман Юнайтед следи ситуацията с халф на Лийдс

Манчестър Юнайтед следи от близко обстановката с халфа на Лийдс Тайлър Адамс. Американецът от дълго време е в полезрението на " алените дяволи ", които може да насочат и оферта за него през лятото, в случай че той бъде пуснат на пазара, твърди " Футбол Инсайдър ".

Ако Лийдс изпадне от Премиър лийг, което е доста евентуално да се случи, клубът сигурно ще се раздели с доста от звездите си. Един от напускащите евентуално ще бъде и Адамс, който надали ще има предпочитание да играе в Чемпиъншип, още повече, че към него има много сериозен интерес.

Манчестър Юнайтед ще опита да се възползва от обстановката и да притегли халфа в редиците си. Още повече, че той се чака да излезе относително на ниска цена, като от Лийдс евентуално ще го продадат при оферта от порядъка на 15-20 милиона паунда.

24-годишният Адамс изигра 26 мача за Лийдс през сезона, като евентуално щеше да запише и много повече, в случай че не бяха някои травми. Той е и капитан на националния тим на Съединени американски щати с 36 мача и 1 гол на сметката си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР