Манчестър Юнайтед следи отблизо изявите на звездата на Аякс Мохамед

...
Манчестър Юнайтед следи отблизо изявите на звездата на Аякс Мохамед
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед оглежда звезда на Аякс

Манчестър Юнайтед следи от близко изявите на звездата на Аякс Мохамед Кудус. Това разкри журналистът Фабрицио Романо. " Червените дяволи " са харесали 22-годишния халф по време на Световното състезание в Катар, където той остави отлични усещания с екипа на Гана, и към този момент обмислят опцията да насочат оферта за него.

Мениджърът на Ман Юнайтед Ерик загар се оглежда за нови попълнения, изключително след напускането на Кристиано Роналдо. Очаква се клубът при всички положения да укрепи офанзивата си през януари и Кудус е едно от имената, които са в челото на листата с мечтани играчи от наставника.

" За момента става дума по-скоро единствено за интерес на Манчестър Юнайтед към Кудус. В смисъл, че от клуба са изпратили скаути, които да гледат изявите му, както направиха и с Гонсало Рамош. Засега обаче още не са почнали договаряния с Аякс ", твърди Романо.

Юнайтед обаче може да има сериозна конкуренция за подписа на ганаеца, който е мечтан и от още няколко клуба от Премиър лийг, измежду които Ливърпул, Челси и Евертън. " Карамелите " даже насочиха оферта за него през лятото на стойност 15 милиона паунда, която бе отхвърлена, защото Аякс желае най-малко 40 милиона за този футболист. Твърди се, че и Реал Мадрид и Пари Сен Жермен наблюдават обстановката и може да се включат в наддаването за Кудус.

Ганаецът е много поливалентен футболист. По принцип той е атакуващ халф, който работи зад нападателя, само че може да играе и по-назад в халфовата линия, а също по този начин и като характерен таран. До момента той има 15 гола и 6 асистенции в 63 мача за гранда от Амстердам.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР