Манчестър Юнайтед следи отблизо изявите на халфа на Лийдс Тайлър

...
Манчестър Юнайтед следи отблизо изявите на халфа на Лийдс Тайлър
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед следи халф на Лийдс

Манчестър Юнайтед следи от близко изявите на халфа на Лийдс Тайлър Адамс. 23-годишният американец бе притеглен на " Еланд Роуд " през лятото, само че оставя много положителни усещания с изявите си от началото на сезона. Така той е привлякъл вниманието и на " алените дяволи " и скаутите на клуба наблюдават от близко играта му, разкрива " Футбол Инсайдър ".

Адамс стартира футболната си кариера в Ню Йорк Ред Булс, а след това минава в Република България Лайпциг през 2019 година, където разкрива огромния си капацитет. Лично новият управител на Лийдс Джеси Марш настояваше за неговото привличане и той дойде в клуба против 17 милиона евро през лятото, като това се оказа отлична договорка за йоркширци. До момента американецът има 10 мача на сметката си за Лийдс.

Дефанзивният полузащитник е неизменима част и от националния тим на Съединени американски щати, като досега има 32 мача и 1 гол за родината си. Очаква се той да взе участие и на идното международно състезание в Катар, където може още да вдигне цената си, в случай че се представина равнище.

Манчестър Юнайтед има сериозен интерес към Адамс, само че на този стадий е рано да се приказва за възможен трансфер. " Червените дяволи " по-скоро ще продължат да наблюдават изявите му до лятото, като едвам тогава ще преценяват дали да го вземат в редиците си.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР