Манчестър Юнайтед ще заведе съдебен иск срещу звездата на тима

...
Манчестър Юнайтед ще заведе съдебен иск срещу звездата на тима
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще съди Роналдо за скандалното интервю

Манчестър Юнайтед ще заведе правосъден иск против звездата на отбора Кристиано Роналдо за нарушаване на договорните връзки след скандалното изявление, което португалецът даде пред Пиърс Морган тази седмица. Португалският нападател също по този начин ще бъде изваден от тима и повече няма да играе за " алените дяволи ", оповестява Гардиън.

По-рано през днешния ден от Юнайтед излязоха с къса публична позиция, откакто предходната вечер без излъчена втората част на изявлението, в което Роналдо подлага на критика остро мениджъра Ерик загар Хаг, притежателите семейство Глейзър и своите съотборници. " Тази заран Манчестър Юнайтед предприе нужните стъпки по отношение на изявлението на Кристиано Роналдо. Няма да вършим повече мнения, до момента в който този развой не бъде приключен ", обявиха от клуба.

Според медиите в Англия Юнайтед ще съди Роналдо за нарушаване на контракта. Ръководството на " алените дяволи " не е било предизвестено от петкратния притежател на Златната топка за медийната изява. Договорът на Роналдо с Юнайтед е с дълготрайност до юли 2023-та година, като 37-годишният футболист получава половин милион паунда на седмица.

В момента Роналдо се приготвя с националния тим на Португалия за началото на Световното състезание в Катар, което стартира в неделя. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР