Манчестър Юнайтед ще започне наддаването за халфа на Челси Мейсън

...
Манчестър Юнайтед ще започне наддаването за халфа на Челси Мейсън
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед предлага 50 милиона паунда за Маунт

Манчестър Юнайтед ще стартира наддаването за халфа на Челси Мейсън Маунт с оферта за 50 милиона паунда, твърди „ Дейли Телеграф “. Сумата е много по-ниска от желаните от лондончани 70 милиона. На „ Олд Трафорд “ обаче са решили, че това е добра насочна точка за действителен старт на договарянията сред двата клуба. 

24-годишният англичанин, който има контракт за още един сезон с сегашния си клуб, към този момент на процедура е договорил персоналните си условия с 20-кратните първенци. Трансферът няма да се забави във времето, защото и двата клуба желаят той да бъде финализиран до края на месеца. За Челси това е значимо, тъй като след изхарчените 600 милиона за прехвърляния в последните два прозореца клубът е притиснат от рестриктивните мерки на финансовия феърплей и до 30 юни в касата би трябвало да влязат средства, с цел да се балансират сметките.

Арсенал и Ливърпул също бяха свързвани с Маунт, само че сега Юнайтед наподобява любимецът за неговия автограф.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР