Манчестър Юнайтед ще трябва да пребори сериозната конкуренция на редица

...
Манчестър Юнайтед ще трябва да пребори сериозната конкуренция на редица
Коментари Харесай

Юнайтед среща зверска конкуренция за Санчо

Манчестър Юнайтед ще би трябвало да пребори сериозната конкуренция на редица европейски грандове, в случай че желае да си обезпечи услугите на Джейдън Санчо през актуалното лято.

Санчо притегли вниманието върху себе си след превъзходните изяви в цветовете на Борусия Дортмунд през последните 18 месеца. В 68 участия за клуба той е записал цели 18 гола и 30 асистенции към името си.

Доброите изяви на англичанина го трансформират в най-желаната алтернатива за състава на Манчестър Юнайтед през идващото лято за усилване на офанзивните си варианти. "Червените дяволи " несъмнено страдат от липса на задоволително креативност и качество във финалната третина през този сезон.

Осигуряването на подписа на Санчо обаче няма да е лесна задача. Според немското издание "Билд " Ливърпул, Реал Мадрид, Барселона и Челси демонстрират сериозен интерес към Санчо и са подготвени да извадят крупни суми за него.

Към момента нападателят има контракт с Борусия Дортмунд до 2022-а година, само че управлението на "жълто-черните " се е примирило с обстоятелството, че той най-вероятно ще напусне още през идващото лято.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР