Манчестър Юнайтед ще се стреми през следващите месеци да подпише

...
Манчестър Юнайтед ще се стреми през следващите месеци да подпише
Коментари Харесай

Засилва се интересът към Виктор Осимен

Манчестър Юнайтед ще се стреми през идващите месеци да подпише с топ стрелец. Според италианското издание “Газета Дело Спорт ” става въпрос за нападателя на на Наполи Виктор Осимен.

Спекулира се, че “червените дяволи ”, както и тимът на Челси, който към този момент влага сериозна сума във входящи прехвърляния през януарския трансферен прозорец, са подготвени да да дадат 120 милиона евро с цел да привлекат 24-годишния нигериец.

Според италианската медия с изключение на топ тимовете от Премиър лийг за подписа на Осимен имат интерес още и испанският Реал Мадрид и немският Байерн Мюнхен.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Този сезон нападателят на Наполи е в страхотна форма. Треньорът Лучано Спалети му гласоподава доверие и Осимен взе присъединяване в 17 от 21 мача в Серия “А ” и в тях осъществя 16 гола, както и 3 асистенции. В Шампионската лига пък през есента записа присъединяване в 3 срещи и означи един го. Така с негова помощ неаполитанците стоят решително на върха в италианския шампионат и завоюваха своята група в “турнира на богатите ”. Той несъмнено ще бъде от изгода за всеки тим, в който би могъл да премине.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР