Манчестър Юнайтед ще се насочи към трансфера на полузащитника Софиан

...
Манчестър Юнайтед ще се насочи към трансфера на полузащитника Софиан
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед няма да спира с трансферите след Онана и Хойлунд

Манчестър Юнайтед ще се насочи към прехвърлянето на полузащитника Софиан Амрабат, откакто уреди прехвърлянията на Андре Онана и Расмус Хойлунд. Вратарят на Интер се чака да коства на „ алените дяволи “ 47 милиона паунда, до момента в който за датския нападател ще би трябвало да бъдат платени 60 милиона паунда.

Според The Independent, мениджърът Ерик загар Хаг към този момент са решили кого биха желали да създадат четвъртото си попълнение преди 1 септември, когато пазарът затваря, след привличането на Мейсън Маунт от Челси. Това е полузащитникът на Фиорентина - Софиан Амрабат, който блесна на Световното състезание в Катар в края на предходната година. 26-годишният състезател е роден в Нидерландия е роден в Нидерландия, само че пази цветове на националния тим на Мароко и оказа помощ на „ атласките лъвове “ да стигнат до исторически полуфинали.

Изданието твърди, че Юнайтед към този момент е открил контакт с представителите на Амрабат и основите на възможната договорка към този момент са положени. Халфът, който също се смяташе, че е в радара на Ливърпул, може да размени Фред, който се чака да бъде продаден за 20 милиона паунда.

Но Юнайтед първо би трябвало да продаде играчи, с цел да се съобрази с наредбите за финансов феърплей, преди да може да се опита да вземе Амрабат. Алекс Телес е свързван с трансфер в Саудитска Арабия, до момента в който Хари Магуайър, който бе лишен от капитанската лента, се чака също да напусне „ Олд Трафорд “. Дийн Хендерсън, Ерик Бейли, Дони ван де Бийк, Скот МакТоминей и Антъни Еланга са останалите играчи, чиито продажби могат да обезпечат пресен приток на средства. В същото време, Мейсън Грийнууд може да бъде даден чартърен.

Man Utd will reportedly look to sign Sofyan Amrabat after Andre Onana and Rasmus Hojlund, but need to offload players first
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР