Манчестър Юнайтед ще се насочи към полузащитника на Челси -

...
Манчестър Юнайтед ще се насочи към полузащитника на Челси -
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед си хареса интересна алтернатива на Белингам

Манчестър Юнайтед ще се насочи към полузащитника на Челси - Мейсън Маунт, през лятото като опция на звездата на Борусия Дортмунд Джуд Белингам, твърди The Sun. „ Червените дяволи “ са един от многото клубове, които имат интерес към 19-годишния халф на „ вестфалци “, само че в конкуренцията на Реал Мадрид и Ливърпул мениджърът Ерик загар Хаг оглежда и други разновидности.

А точно Маунт се счита за идеалното попълнение за бъдещите проекти на нидерландеца. Бъдещето на 24-годишния халф на „ Стамфорд Бридж “ е нестабилно на фона на спрените договаряния за нов контракт. Настоящият договор на Маунт изтича през лятото на 2024-а година.

Поради тази причина от Челси ще бъдат подготвени да продадат британския национал, в случай че не се стигне до съглашение сред двете страни. Изданието написа, че „ сините “ ще изслушват предложения на стойност от към 50 милиона паунда за своя футболист.

Големият противник на Ман Юнайтед – Ливърпул, също има сериозен интерес към Маунт, макар че съществена цел им остава Белингам.

Тен Хаг пък ще желае преди всичко да бъде взет нов нападател, а голмайсторът на Тотнъм - Хари Кейн е приоритет, само че и съотборникът му в националния тим – Маунт, се счита за уместно попълнение, паралелно до звездата на „ шпорите “.

В същото време от „ Олд Трафорд “ се чака да си тръгнат капитана Хари Магуайър, нападателят Антони Марсиал и полузащитникът Скот МакТоминей. Футболисти като Аарън Уан-Бисака и Алекс Телеш, който е чартърен в Севиля, също може да изоставен „ алените дяволи “ през лятото.

Man Utd line up Mason Mount transfer as Jude Bellingham alternative with Chelsea star available for free |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР