Манчестър Юнайтед ще се насочи към нападателя на Рома Тами

...
Манчестър Юнайтед ще се насочи към нападателя на Рома Тами
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед поглежда към звезда на Рома, ако не успее с Осимен

Манчестър Юнайтед ще се насочи към нападателя на Рома Тами Ейбрахам, в случай че не успее да притегли звездата на Наполи Виктор Осимен. Нападателят на партенопеите е в невероятна форма през сезона, която е в основата на това неаполитанците да са водач в Серия А, а от дълго време е спряган с трансфер на „ Олд Трафорд “ през лятото.

Той обаче не е единственият голмайстор от Калчото, който „ алените дяволи “ наблюдават. Бившият таран на Челси - Тами Ейбрахам, възроди кариерата си, откакто мина в Рома. Въпреки че не се любува на най-хубавия си сезон, той остава значима част от отбора на Жозе Моуриньо.

От Caught Offside оповестяват, че Ман Юнайтед следи нападателя, до момента в който търси дълготрайни варианти в предни позиции. Журналистът на CBS Sports Бен Джейкъбс написа следното:

„ За Манчестър Юнайтед интереса към Ейбрахам е откровен. Тен Хаг харесва играча. Но както беше в Челси, има други пред него на опашката за нов нападател на Юнайтед. Знаем, че Манчестър Юнайтед харесва Виктор Осимен от Наполи, както и Челси. Манчестър Юнайтед не дефинира Ейбрахам като „ авариен вид “ на Осимен, само че не е неприятен метод да го представим по този метод “.

Други информации неотдавна гласяха, че Ейбрахам е в радара на Юнайтед, само че англичанинът е свързван и с Арсенал. 25-годишният нападател към този момент потвърди, че е кадърен да бележи във Висшата лига, откакто означи 15 попадения в дебютния си сезон под управлението на Франк Лампард.

След като беше отпратен от Томас Тухел, той приспособява бързо към живота в Италия и вкара 17 гола в Серия А в първия си сезон на „ Олмипико “, като клубът завоюва и историческата първа купа от Лига на конференциите. През тази акция той има шест гола в 22 мача в шампионата.

Man Utd have 'genuine interest' in shock transfer swoop for ex-Chelsea star Tammy Abraham
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР