Манчестър Юнайтед ще може да похарчи само около 100 милиона

...
Манчестър Юнайтед ще може да похарчи само около 100 милиона
Коментари Харесай

Разкриха с какъв бюджет ще разполага Манчестър Юнайтед за следващия сезон

Манчестър Юнайтед ще може да похарчи единствено към 100 милиона паунда през идното лято за нови футболисти при сегашните финансови действителности, твърди авторитетното издание “Атлетик ”. Причина за това са рестриктивните мерки на клуба от Финансовия феърплей и не изключително положителната политика на клуба отностно продажбата на играчи в последните години. През предходната година на “Олд Трафорд ” похарчиха над 200 милиона паунда, с цел да поддържат новият управител Ерик загар Хаг, само че това няма да е допустимо при сегашните финансови действителности и даже при промяна на собствеността.

Евентуално идване на нови притежатели и най-много декларираната подготвеност от двете групи, които са любимци да поемат контрола над клуба, в случай че някоя от офертите им бъде призната от семейство Глейзър, за изчистване на сегашния дълг е опция за повишение на опциите за разноски и повече еластичност. Изданието обаче добавя, че най-хубав и сигурен метод за повишение на трансферния бюджет за идния трансферен прозорец би била продажбата на играчи.

Сред определяните като ненужни на “Олд Трафорд ” има съществени имена, които евентуално биха могли да провокират интерес в други клубове, само че огромните заплати на тези играчи са сериозна спънка пред реализирането на по-сериозни покупко-продажби. Различни медии на Острова настояват, че броя на напускащите Манчестър Юнайтед може да доближи до 10 футболисти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР