Манчестър Юнайтед ще има последен шанс да се класира за

...
Манчестър Юнайтед ще има последен шанс да се класира за
Коментари Харесай

Последен шанс на Манчестър Юнайтед да се класира за елиминациите в Шампионска лига

Манчестър Юнайтед ще има финален късмет да се класира за елиминациите в Шампионската лига. Тимът приема Байерн Мюнхен, който завоюва групата и от дълго време е на осминафиналите. Юнайтед би трябвало наложително да победи и в това време да разчита Копенхаген и Галатасарай да завършат наедно. 
Прочетете още
При това стичане на събитията Юнайтед ще се класира осминафиналите. 

В групата Байерн е водач с 13 точки, Копенхаген и Галатасарай са с по 5 точки, а Юнайтед е на последното място с 4 точки. 

При загуба от Байерн Юнайтед ще отпадне от евротурнирите и няма да играе даже и в Лига Европа. 

Интересен дуел ще е и срещата сред Ланс и Севиля. В групата Арсенал завоюва първото място, а ПСВ Айндховен е на втора позиция и не престават към елиминациите, само че тази среща ще дефинира кой тим ще продължи към Лига Европа. Испанците, които са сегашни носители на Лига Европа и най-успешният тим в шампионата са пред угрозата да приключат още през днешния ден присъединяване си в евротурнирите и да не отидат в обичания си шампионат. Това може да стане в случай че Ланс не загуби семейството си, а единственият вид пред Севиля е победа. В момента Ланс е трети с 5 точки, а Севиля е на последното място с едвам точки. 

Реал Мадрид и Наполи си осигуриха място на осминафиналите, а мадричани завоюваха групата. В групата им остава въпросителна кой ще продължи към Лига Европа. Битката е сред Брага с 4 точки и Унион Берлин с 2 точки. Брага ще гостува на Наполи, а Унион е хазаин на Реал Мадрид. Пред немците единственият късмет е победа против мадричани и да разчитат Брага да загуби от Наполи в Неапол.

В Група Е борбата е за първото място сред Интер и Реал Сосиедад, а дуелът е пряк в Милано. В момента испанците са водачи в групата с 11 точки, толкоз има и миналогодишния финалист в Шампионска лига, само че е с по-лоши индикатори. В групата ще има и директна борбата за Лига Европа сред Република България Залцбург и Бенфика. Португалците са с една точка, а австрийците с 4 точки, настрана Бенфика загуби в Лисабон с 0:2 и единствената алтернатива пред португалския гранд е победа с повече от два гола разлика в Австрия, с цел да продължи към Лига Европа. 

Вижте всички мачове през днешния ден: 

19:45ч. Ланс - Севиля

19:45ч. ПСВ Айндховен - Арсенал 

22:00ч. Република България Залцбург - Бенфика

22:00ч. Интер - Реал Сосиедад 

22:00ч. Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен 

22:00ч. Наполи - Брага 

22:00ч. Унион Берлин - Реал Мадрид 

22:00ч. ФК Копенхаген - Галатасарай 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР