Манчестър Юнайтед ще бъде с нападателя Кристиано Роналдо, но без

...
Манчестър Юнайтед ще бъде с нападателя Кристиано Роналдо, но без
Коментари Харесай

Роналдо се завръща в състава на Манчестър Юнайтед, Варан аут за мача с Шериф

Манчестър Юнайтед ще бъде с нападателя Кристиано Роналдо, само че без бранителя Рафаел Варан за идния в четвъртък дуел от груповата фаза на Лига Европа с молдовския Шериф Тираспол. Това удостовери мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг на пресконферецията преди срещата.

Варан получи травма в крайници при равенството 1:1 с Челси в събота и ще отсъства най-малко до началото на международното състезание в Катар на 20 ноември.

" Рафа Варан не е в групата за мача с Шериф. Той ще бъде навън до международното състезание, тъй че не чакам да вземе присъединяване в идния блок от мачове. Мисля, че прогнозата за него е добра и той ще може да се възвърне за международното, само че още е рано да се каже. Трябва да забележим по какъв начин се развива обстановката и по какъв начин върви рехабилитацията му ", уточни Тен Хаг.

Нидерландецът бе засипан с въпроси и към звездата на отбора Кристиано Роналдо. Португалецът бе изваден от групата за гостуването на Челси, откакто си разреши да напусне стадион " Олд Трафорд " минути преди края на мача с Тотнъм.

Според Тен Хаг обаче всичко сред него и петкратния притежател на " Златната топка " е изгладено.

" Не мисля, че обстановката е сложна за схващане и към този момент отговорих на доста въпроси към нея. Роналдо е в групата за мача с Шериф. Той бе навън за един мач и в този момент е върнат в състава, както нормално. Не мисля, че има какво повече да кажа по този въпрос. Смятам, че през предходната седмица се приказва задоволително и бяха показани всички гледни точки. Сега би трябвало да се фокусираме върху мача на следващия ден. Той е доста значим за нас, тъй като желаеме да спечелим групата. Това е задачата ни ", сподели Тен Хаг.

В класирането в група " С " на Лига Европа след четири кръга Манчестър Юнайтед е на второ място с 9 точки, на три зад водача Реал Сосиедад. Шериф е на трета позиция с три точки, като молдовският отбор се нуждае от наложителна победа на " Олд Трафорд ", с цел да резервира шансове за класиране в идващия стадий на шампионата.
 Моментът, в който Роналдо разгневи Ерик загар Хаг (ВИДЕО)
Моментът, в който Роналдо разгневи Ерик загар Хаг (ВИДЕО)

Португалецът понесе следствията от своите действия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР