Манчестър Юнайтед ще бъде принуден да ограничи разходите си през

...
Манчестър Юнайтед ще бъде принуден да ограничи разходите си през
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще разполага с ограничена сума за трансфери през лятото

Манчестър Юнайтед ще бъде заставен да ограничи разноските си през летния трансферен прозорец, даже в случай че процедурата по продажбата на клуба бъде приключена преди края на сезона, заради опасения за нарушение на финансовия феърплей.

Катарският банкер Шейх Джасим Бин Хамад Ал Тани към този момент даде обещание да „ върне Юнайтед към предходната му популярност както на терена, по този начин и отвън него “, в случай че офертата му за закупуване бъде призната от притежателите от семейство Глейзър.

ESPN разкрива, че Ал Тани е подготвен да влага в тима допустимо най-скоро, в случай че всичко е сполучливо, само че в началото той ще би трябвало да бъде стеснен на трансферния пазар, в противоположен случай клубът може да бъде изложен на риск от нарушение на разпоредбите за финансовия феърплей (FFP).

От ESPN пишат още, че макар че приходите от реклами, телевизонно лъчение и от мачове да остават огромни, несполучливото класиране за Шампионската лига този сезон и неналичието на съществени продажби на играчи значи, че Юнайтед би трябвало да внимава с харчовете си през лятото.

Manchester United are not planning an extravagant spend in the summer transfer market even if the Qatar takeover bid is successful, sources have told
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР