Манчестър Юнайтед ще бъде принуден да изчака до 2026 г.,

...
Манчестър Юнайтед ще бъде принуден да изчака до 2026 г.,
Коментари Харесай

На Дан Ашуърт „няма да бъде позволено“ да се присъедини към Манчестър Юнайтед до 2026 г. - освен ако не съберат £20 милиона

Манчестър Юнайтед ще бъде заставен да изчака до 2026 година, с цел да притегли Дан Ашуърт от Нюкасъл Юнайтед, в случай че не са готови да извади повече от £20 милиона, се твърди.

Ашуърт, който се причисли към Нюкасъл като състезателен шеф при започване на 2022 година, се трансформира в най-новата цел в заседателната зала след идването на сър Джим Ратклиф на Олд Трафорд. 52-годишният състезател управлява доста набиране на личен състав, с цел да помогне на свраките да се класират за този сезон в Шампионската лига, преди да запечата летните прехвърляния за хора като Сандро Тонали и Тино Ливраменто.

Връзките му с " Олд Трафорд " наподобява са се тормозили Мениджърът на Нюкасъл Еди Хоу, който уточни, че Ашуърт има известни знания за летните трансферни проекти на клуба. Изглежда обаче, че Манчестър Юнайтед няма да реализира всичко по своя път, защото евентуално ги чака мъчно решение.

Според The ​​Telegraph интервалът на отпуск за градинарство на Ашуърт е два пъти по-дълъг, в сравнение с се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР