Манчестър Юнайтед се възползва от грешките на Тотнъм и Арсенал

...
Манчестър Юнайтед се възползва от грешките на Тотнъм и Арсенал
Коментари Харесай

Норич изпоти здраво Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед се възползва от грешките на Тотнъм и Арсенал и се приближи до четвъртото място след измъчена победа с 3:2 против Норич. Основна заслуга за триумфа имаше Кристиано Роналдо, който вкара три гола и поведе отбора си към доста сложен триумф против последния в таблицата във Висшата лига.

Португалецът откри в седмата минута, за дадe ранен задатък на " алените дяволи ". Ранното попадение даде още по-голяма убеденост на домакините и те имаха съществено преимущество.

Удар на Лингард мина около вратата, а Санчо стреля неопределено от добра позиция. Ман Юнайтед стигна до втори гол в 32-ата минута. След ъглов удар Роналдо засече топката с глава и удвои задатъка на отбора на Ралф Рангник.

Изглеждаше, че " алените дяволи " имат цялостен надзор, само че гостите стигнаха до добра опция в 36-ата минута. Линдельоф обаче се намеси и попречи на Лийс-Мелоу. В самия завършек на първата част " канарчетата " се върнаха в мача. Пуки откри чудесно Дауъл, който се разписа след удар с глава.

След почивката Юнайтед стартира умерено, само че като че ли прекомерно умерено. След като имаше превес в първите минути на втората част, в 52-ата минута резултатът бе подравнен. Дауъл изведе чудесно Пуки и той невъзмутимо прати топката около Де Хеа. Проверка с ВАР удостовери, че засада няма и гостите отпразнуваха гола. Малко по-късно " канарчетата " даже можеха да поведат, само че прелестен удар на Рашица бе избавен от Де Хеа.

Очакванията бяха, че отборът на Рангник ще се хвърли в офанзиви в търсене на нов гол. Реалността обаче беше, че Норич стартира да се усеща все по-комфортно на " Олд Трафорд " и успяваше все по-чессто да провежда офанзиви. В 70-ата минута отлична композиция изведе Рашица на прелестна позиция, само че Далот се намеси в последния миг и блокира удара му.

Все отново, Роналдо още веднъж беше воин, отбелязвайки победното попадение в 76-а минута, което прекърши очакванията на " канарчетата ". С трите точки Юнайтед изравни Арсенал по точки и се приближи на 3 от Тотнъм, само че " артилеристите " имат мач по-малко от съперниците.

В различен мач от Висшата лига, игран по същото време, Брентфорд завоюва гостуването си на Уотфорд с 2:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР