Манчестър Юнайтед се върна в Топ 4 на Висшата лига,

...
Манчестър Юнайтед се върна в Топ 4 на Висшата лига,
Коментари Харесай

Рашфорд и Марсиал върнаха Манчестър Юнайтед в Топ 4 след 2:1 над Уотфорд

Манчестър Юнайтед се върна в Топ 4 на Висшата лига, откакто " алените дяволи " се постановиха с 2:1 над Уотфорд в мач от 31-ия кръг на шампионата. Срещата бе първа за Оле Гунар Солскяер в ролята на непрекъснат управител на домакините, което стана факт преди няколко дни.

Началото на мача не бе положително за Юнайтед. Погба и компания влязоха много разсеяно в срещата, като в първите 10 минути позволиха на два пъти напрежение пред вратата на Давид де Хеа. В един от случаите се наложи испанецът да се разтегля оптимално, с цел да отрази удар на Трой Дийни с глава.

Общо взето Юнайтед вкара с първата си рискова офанзива!

Люк Шоу изведе майсторски от личната си половина Маркъс Рашфорд, който вкара следващия си гол за Юнайтед, останал самичък против вратаря на гостите - 1:0!
 Снимка 415298
Източник:

Минути по-късно Антони Марсиал можеше да удвои резултата. При центриране от корнер, топката попадна у французина, който с удар от точката на дузпата тества рефлекса на стража на противника.

През второто полувреме Юнайтед стартира по подобен метод, преотстъпвайки самодейността на съперника в първите десетина минути. Това обаче не докара до рискове пред вратата на Де Хеа, въпреки че Деулофеу и Янмаат се пробваха да притеснят отбраната на домакините.

Изглеждаше, че Юнайтед споделя последната си дума в мача в 72-ата минута, когато Антони Марсиал повиши на 2:0 за кеф на цялостния " Олд Трафорд ".

В заключителните епизоди от дуела Дукуре върна едно попадение, като накара " алените дяволи " да потреперят в оставащото малко време, само че в последна сметка резултатът остана 2:1.

С триумфа Юнайтед се изравни по точки с третия в класирането Тотнъм. Двата тима имат по 61 точки. На четвърта и пета позиция са Арсенал и Челси, надлежно с 60 и 57 пункта, само че и с мач по-малко.
 Снимка 415296
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР