Манчестър Юнайтед се пребори за трите точки срещу ЛестърОтборът на

...
Манчестър Юнайтед се пребори за трите точки срещу ЛестърОтборът на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се пребори за трите точки срещу Лестър

Манчестър Юнайтед се пребори за трите точки против Лестър
Отборът на Манчестър Юнайтед победи Лестър Сити с 1:0 като посетител в мач от 25-ия кръг на Висшата лига. На "Кинг Пауър Стейдиъм" единственото попадение в мача осъществя нападателят на "червените дяволи" Маркъс Рашфорд още в деветата минута.

В своя мач номер 100 във Висшата лига британският национал се разписа с прецизен изстрел от наказателното поле, откакто бе открит чудесно с дълъг пас от Пол Погба. След почивката "лисиците" натиснаха в търсене на изравнителен гол, само че по този начин и не успяваха да стигнат до чисти голови позиции, като се задоволяваха с изстрели от далечно разстояние, които не притесняваха Давид де Хеа. Домакините насочиха общо 14 удара в дуела, като шест от тях бяха точни, само че испанският пазач отрази всички. Възпитаниците на Оле Гунар Солскяр от своя страна имаха голям брой шансове на контраофанзива, само че по този начин и не съумяха да стигнат до втори гол.

В последна сметка дуелът приключи при резултат 1:0, като след този триумф Юнайтед се изкачи до пето място в класирането с 48 точки, единствено две по-малко от четвъртия Челси. Лестър заема 11-та позиция в подреждането с актив от 32 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР