Манчестър Юнайтед се класира за полуфиналите на Купата на Англия,

...
Манчестър Юнайтед се класира за полуфиналите на Купата на Англия,
Коментари Харесай

Ман Юнайтед лекува рани, класира се за полуфиналите на Купата

Манчестър Юнайтед се класира за полуфиналите на Купата на Англия, откакто завоюва с 2:0 семейството си на Брайтън, който се игра на „ Олд Трафорд “. Попаденията за „ алените дяволи “ осъществиха Ромелу Лукаку и Неманя Матич.

Манчестър Юнайтед провежда доста добра офанзива в 29-та минута, когато Хуан Мата замени подавания с Антони Марсиал, след което испанецът стреля, само че топката рикошира в състезател на Брайтън и излезе в корнер.

Минута по-късно, след осъществяването на ъгловия удар се получи безредие в наказателното поле на Брайтън, а топката попадна в Крис Смолинг, който стреля, Тим Крул съумя да избави, по-късно топката срещна левия дирек на вратата му и напусна очертанията на терена.

Брайтън пропусна своята опция да поведе в резултата в 31-та минута, когато Паскал Грос центрира от корнер в наказателното поле на Манчестър Юнайтед, където Люис Дънк бе изтърван от Мактоминей и стреля с глава от чиста позиция, само че Серхио Ромеро съумя да избави.

Манчестър Юнайтед поведе в 36-та минута. Неманя Матич центрира по съвършен метод в наказателното поле на Брайтън и постави топката на главата на Ромелу Лукаку, който от близко не пропусна да осъществя.

Паскал Грос насочи удар от границата на наказателното поле на Манчестър Юнайтед в 51-та минута, само че топката мина на сантиметри настрана от десния дирек на вратата на Серхио Ромеро.

Две минути по-късно Юрген Локадия насочи прекрасен удар, само че Ромеро внимаваше и избави.

Локадия насочи доста рисков удар от дъгата на наказателното поле на Манчестър Юнайтед в 57-та минута, само че Ромеро се намеси и боксира в корнер.

Брайтън продължи да основава рискове пред вратата на Манчестър Юнайтед. В 66-та минута Сони Марч центрира в наказателното поле на домакините, където Локадия стреля с глава, само че над напречната греда в навън.

Манчестър Юнайтед удвои своята преднина в 84-та минута. Ашли Йънг центрира от фаул в наказателното поле на Брайтън, където Неманя Матич стреля с глава и вкара топката във вратата на Тим Крул.

По този метод Манчестър Юнайтед се класира за полуфиналите на Купата на Англия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР