Манчестър Юнайтед се класира за 1/4-финала на Купата на Лигата

...
Манчестър Юнайтед се класира за 1/4-финала на Купата на Лигата
Коментари Харесай

Рашфорд отказа Челси за Купата на Лигата на Англия

Манчестър Юнайтед се класира за 1/4-финала на Купата на Лигата на Англия, откакто реализира победа с 2:1 в конфликта с Челси на " Стамфорд Бридж " от 1/8-финала. Големият воин в мача бе Маркъс Рашфорд, който осъществя и двете попадения за гостите. Той първо откри резултата от дузпа в 25-ата минута, а по-късно за повторно порази вратата на противника в 73-ата минута с прелестен гол от фаул в жанр " Кристиано Роналдо ". За домакините пък в това време се разписа Миши Батшуай в 61-ата минута, само че лондончани не съумяха да създадат нищо повече и се сбогуваха с шампионата, до момента в който " Червените дяволи " към този момент чакат да научат името на идващия си противник.

Гостите стигнаха първи до голова опция в срещата. В 13-ата минута при едно заучено състояние след корнер Мактоминей засече топката от придвижване, само че не съумя да я насочи във вратата.

Десет минути по-късно Манчестър Юнайтед получи дузпа. Даниел Джеймс нахлу в наказателното поле и бе препънат в тил от Маркос Алонсо. Маркъс Рашфорд извърши 11-метровия удар и не сгреши за 0:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР