Манчестър Юнайтед се е разминал с трансфера на Дарвин Нунеш,

...
Манчестър Юнайтед се е разминал с трансфера на Дарвин Нунеш,
Коментари Харесай

Хранително натравяне е причината Дарвин Нунеш да избере Ливърпул пред Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед се е разминал с прехвърлянето на Дарвин Нунеш, с помощта на хранително натравяне и то не на самия състезател, а на президента на Бенфика - Мануел Руй Коща, по информация на The Athletic.

През април делегат на „ алените дяволи “ си е уговорил среща с някогашната звезда на Милан и португалския народен тим, с цел да разясняват цената на водещия изпълнител на „ орлите “. Руй Коща обаче отсрочва срещата, тъй като твърди, че дружно със фамилията са чествали рождения му ден, а там са се натровили от вечерята. На „ Олд Трафорд “ са приели извинението за отвод от диалози, само че няколко месеца по-късно Нунеш се озова в върлия противник на британския гранд - Ливърпул.

По това време Ерик загар Хаг към момента не бе ясно дали ще подпише с Юнайтед и това също се изиграло роля за нерешителността на администрацията за задействането на възможния трансфер.

В следствие Дарвин подписа с „ мърсисайдци “, като се чака Бенфика да получи над €100 млн., в случай че уругваецът им обезпечи всичко контрактувани бонуси с представянето си във Висшата лига.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР