Манчестър Юнайтед съобщи, че Рафаел Варан ще пропусне около месец,

...
Манчестър Юнайтед съобщи, че Рафаел Варан ще пропусне около месец,
Коментари Харесай

Нови главоболия за Оле

Манчестър Юнайтед заяви, че Рафаел Варан ще пропусне към месец, откакто получи контузия на адуктора.

Френският национал напусна терена прибързано през първата част на равенството 2:2 с Аталанта в Шампионската лига във вторник вечер. 28-годишният бранител таман се бе завърнал в състава на „ алените дяволи “ при класическия триумф над Тотнъм с 3:0 в събота след проблем в слабините, получен във финала на Лигата на нациите.

Сега международният първенец с Франция е изправен пред нов престой в лазарета и ще пропусне съботното градско дерби с Манчестър Сити, както и още няколко дуела на клубно и национално равнище.

„ Клубът удостоверява, че Рафаел е получил контузия на адуктора, която се чака да го извади от игра за към месец. Пожелаваме на Рафаел всичко най-хубаво по време на възобновяване му “, се споделя в клубно изказване.

Отсъствието на Варан е огромен удар за Юнайтед, които изпитват усложнения в отбранителен проект от началото на сезона. Тимът на Оле Гунар Солскяр е получил 13 гола в последните си пет мача във всички шампионати, в това число и два в Бергамо против Аталанта.

След идната пауза за националните тимове, съставът на Солскяр пътува за срещи с Уотфорд, Виляреал и Челси до края на месеца. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР