Манчестър Юнайтед разпространи видео, на което бившият мениджър на червените

...
Манчестър Юнайтед разпространи видео, на което бившият мениджър на червените
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън: Благодаря ви за подкрепата

 Изписаха сър Алекс Фъргюсън от болничното заведение  Сър Алекс Фъргюсън излезе от кома
Манчестър Юнайтед популяризира видео, на което някогашният управител на " алените дяволи " сър Алекс Фъргюсън благодари на хората, които са били неотменно до него след претърпяния инсулт.

Шотландецът се " срещна със гибелта " на 5 май, само че с помощта на отличната работа на медиците в болничното заведение в Манчестър, той съумя да се възвърне.

В първата публична изява на Фъргюсън след случая той благодари и на почитателите на тима за оказаната му поддръжка и разгласи, че през новия сезон ще се завърне на трибуните на " Олд Трафорд ", за поддържа мениджъра Жозе Моуриньо и играчите.



" Искам да благодаря на целия медицински щаб, който се грижи за мен. Повярвайте ми, без тези хора, които се грижиха по необикновен метод за мен, в този момент нямаше да съм тук. Затова ви благодаря от мое име и от името на цялото ми семейство.

" Благодаря и за известията, които получих от целия свят с пожелания за бързото ми възобновяване. Това в действителност ми оказа помощ. И на последно място – по-късно през сезона още веднъж ще се завърна на трибуните, с цел да виждам тима. Дотогава – поисквам триумф на Жозе и футболистите ", сподели Фъргюсън.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР