Манчестър Юнайтед публикува в официалния си сайт обява за работа,

...
Манчестър Юнайтед публикува в официалния си сайт обява за работа,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед търси човек, който да им намери нов вратар

Манчестър Юнайтед разгласява в формалния си уебсайт публикация за работа, посредством която търси да наеме анализатор, който да оказва помощ в търсенето на играчи с капацитет за първия тим и да рапортува на основния скаут на клуба. Интересното в тази ситуация е, че още на първия ред, в който се разказва повече за работата, се споделя, че характерно би трябвало да се акцентира на вратарската позиция.

Титулярният пазач на Юнайтед Давид Де Хеа не направи най-силния си сезон и бе подложен на доста рецензии от страна на почитателите, като от ден на ден се спекулира за бъдещето му. Той обаче не би трябвало да се тормози от тази публикация, тъй като тя има за цел бъдеща селекция на вратари, които един ден вероятно да стигнат до първия състав. Самият управител на “червените дяволи” Оле Гунар Солскяер на няколко пъти през сезона отбрани Де Хеа, като го дефинира за най-хубавия вратар в света.

Други отговорности, които се включват в обявата, са събиране на данни и информация на играчи за световната скаутска мрежа на Юнайтед. Кандидатите би трябвало да имат магистърска степен по спортни науки, предходен опит в работата с различен футболен клуб, познаване на системата за онлайн скаутинг и шофьорска брошура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР